2011. június 19., vasárnap

Kócos kis romantika

Egy kis időre magunk mögött hagytuk a gyerekeket és a várost, hogy megpihenjünk ezen a csodálatos, toszkán-provance-i hangulatot árasztó helyen. Bár csak rövid ideig élvezhettük vendéglátóink vendégszeretetét, mégis tökéletesen kipihentük magunkat. Jó volt lelassulni, megnyugodni ebben a varázslatos, meghitt, gazdag környezetben. Kicsit tartottam tőle, hogy a férjemnek nem fog tetszeni az általam választott hely, és kellemesen csalódtam, amikor láttam, hogy teljesen el van ragadtatva tőle, és azt tervezi, hogy még visszatérünk ide.
És hol is van ez a hely?
Karnyújtásnyira a Balatontól, a Badacsonytól, a csobánci és szigligeti vártól, a Balaton-felvidéktől és a szőlőspincéktől, Lesencetomaj határában, egy régi malomban. A maga nemében páratlan panzió meghittséget, melegséget áraszt ódon falaival és kivételes ízléssel berendezett, toszkán-provance-i hangulatú szobáival, helyiségeivel, és sejtelmes fényeivel, a mindenütt jelenlévő gyertyáival romantikus összebújásra ösztönöz.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Néhány kép:

Külső terasz, háttérben a medencével:


A szobánk:


Hangulatképek a szobánkból:





Nemsokára még több hangulatfotót mutatok.
Engem elvarázsolt, lélekben még ott vagyok.

3 megjegyzés:

  1. Jujjj, de jó nektek, hogy itt járhattatok!!! Én ezzel szemezgetek esküvői helyszínnek, bár személyesen még nem láttam, csak neten.
    Mit gondolsz, ideális hely egy pici, kb. 60 fős lagzihoz? Iszom minden szavad és várom a további képeket.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon klassz! Gondolom, mennyire jól éreztétek magatokat! Képzeld, sikerült három éjszakát foglalnom az esküvő utáni hétre. Mázlisták vagyunk :-)

    VálaszTörlés
  3. Hmmm! Gondoltam, hogy ilyeneket fogsz írni. Én már alig várom, a július végét! Akkor megyünk! Mindketten nagyon várjuk!
    Még képeket!!:))

    VálaszTörlés