2011. június 16., csütörtök

Két színes oldal

Az újrahasznosítás jegyében még két színes oldal született. Az első egy digi oldal liftelése, nagyon tetszett a fecnikből csinált keret, ezt ültettem át hagyományosba. A virág sk, most először próbálkoztam ezzel a típussal, a közepén egy textil-bevonatú miltonkapocs van. A cím is sk, ollóval vágtam színes papírokból, jobb cím nem jutott eszembe. Néhány pacát is tettem rá, meg pár pillangót lyukasztottam.


A másik oldal úgy alakult, hogy volt egy csomó különböző méretű köröm, amit egy kis dobozkában gyűjtök (időnként rámjön, és a maradékokból vágok ki köröket, hogy majd jó lesz valamire). A dobozka tartalma kiborult, és már pakoltam volna vissza, amikor rájöttem, hogy tök jól néz ki ez a sok nagyméretű konfetti. Röhejes, de tényleg így van. Ezt hozza a véletlen. Gyártottam még párat, aztán felragasztottam egy fehér kartonra. A cím szintén sk, kisollóval. Annyira tetszik most ez az oldal.

3 megjegyzés:

  1. De szuper oldalakat hozol!Nagyon tetszik Nóri!Ötletesek és ezt imádom a munkáidban!

    VálaszTörlés
  2. Nóri! Ezek állati jók!!! Lehet liftelni? :)

    VálaszTörlés
  3. Ezeket én is nagyon liftelném!! (Egyszer biztos lesz időm!)Szupi mindkettő! Egy ideje nem tudtam neked itt írni, ezért most pótolom! A pipacsos képeid annyira nagyon szépek!! Imádom őket!Odaért már a csomagom?

    VálaszTörlés