2011. június 9., csütörtök

Oldalak

Igaza volt Rikának, valami hiányzott a bal felső sarokból, így megismételtem az egyik motívumot a korábban már bemutatott oldalamon. Most így fest:


A fotó a Ság-hegyi túrán készült tavaly októberben. Nagyon szeretünk oda menni, mióta felfedeztük magunknak. Maga a hegy vulkanikus eredetű, és hatalmas sziklák csábítanak megmászásra. Az alábbi oldal témájául is az itt készült képek szolgáltak.


Nekem tetszik. Talán többen is elvárjátok tőlem, hogy artosabb oldalakat csináljak, de most nagyon élvezem ezt az új stílust. Azért nem mondtam ám le teljesen a festékkészletemről, de, csak hogy tudjátok, azt sem mindig rázom ki a kisujjamból, van, hogy el is rontok egy akvarellpapírt, ami a kukában landol...

No de hogy egy színes oldalt is mutassak... és egy újabb példát arra, hogy miért ne dobjuk ki a semmire sem jó papírfecnijeinket. Nekem valahogy mindig gyűlnek az ilyen dirib-darab papírok, amiket sajnálok kidobni, hiszen egy-egy betűt, lepkét, virágközepet mindig lehet belőlük csinálni. Egy kis dobozban gyűjtöm őket, és ha már nem férek el a dobozban, keresem az ötletet, hogy mit kezdhetnék velük. A scrapbook.com galériájában meg is tetszett egy remek ötlet, amit a magamévá is tettem. Rém egyszerű, csak egy kis türelmet igényel, de viszonylag gyorsan megvan és nagyon látványos a végeredmény.
Marci van a fotón, a játszótéri hajó-csúszda kis ablakán kukucskál másfél évesen.

3 megjegyzés:

  1. Ez a kukucs mennyire jó!!! megírd, hogyan csináltad?

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen jó lett mind a három! Nem is tudom melyik a legkedvencebb?! A fecni újrahasznosítás nagyon tetszik. Én is gyűjtöm őket!

    VálaszTörlés
  3. És milyen jó, hogy a virág tér vissza a sarokban! Egyébként már a galériában is láttam, hogy változtattál rajta. A Ság-hegyet mi is szeretjük, csak ott mindig meleg van :-)

    VálaszTörlés