2011. június 9., csütörtök

Évforduló

Ma van a 10. házassági évfordulónk. Reggel a férjem elutazott vidékre, csak délután ér haza. Bementem a munkahelyemre. 10 óra körül kopogtak az ajtón. Egy futár érkezett, kezében egy hatalmas virágcsokor! Vörös rózsák, krizantém, piros gerberák, narancssárga liliomok, sárga fréziák vannak a csokorban, amivel a szerető férjem lepett meg az évfordulónk alkalmából. Sikerült óriási meglepetést szereznie nekem. Olyan boldog vagyok most, a könnyeim is kicsordultak. Azért jó lett volna egy csókot nyomni az arcára és a nyakába borulva megköszönni a csokrot, a 10 évet, az együtt töltött időt, hogy szeret és elvisel a hibáimmal együtt. De van valami romantikus a futárral küldött csokrokban, amiért nem bánom, hogy most nincs itt. Egy hét múlva méltóképpen megünnepeljük egy sokak számára már ismerős helyen, itt. Az Azzuro szoba a mienk! Nagyon várom...

4 megjegyzés:

  1. Nóri, irigylésre méltóan ünnepeltek majd, szemem-szám tátva maradt a hely láttán. Lenyúlom az ötletet és elteszem jövőre, a mi 10. évfordulónkra:)

    VálaszTörlés
  2. De gyönyörű a hely! Annyira egyedi!
    Jó volt olvasni a bejegyzésed, meghatódtam.
    Sok boldogságot Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Jujj de jó, hogy belinkelted! Hetek óta keresek nászút helyszínt - ez szuper! Köszönöm! Nektek pedig jó pihenést és gratulálok az évfordulóhoz!

    VálaszTörlés
  4. Azért egy kicsit sárgulok az Azzurro szoba miatt, mert én is azt szerettem volna, de szerintem a másikban is jól fogjuk magunkat érezni! Szép időt, kellemes együttlétet nektek! Várom a fotókat!

    VálaszTörlés