2011. január 20., csütörtök

Tavasz a télben

Mi tagadás, nagyon közel állnak hozzám az art-os festős, könnyed, laza oldalak. Példaképeim is vannak, imádom egyedi, utánozhatatlan stílusukat, a rengeteg festést és a könnyed ecsetvonásokat. Elhatároztam, hogy több ilyen oldalt fogok csinálni, és ha kell, gyakorlásként liftelni fogok. Meg aztán egy kicsit alkotói válságban is vagyok. Úgyhogy megint másoltam egy oldalt, ami persze kvalitásában , gazdagságában meg sem közelíti az eredetit, de én beleszerettem. Hogyan tud valaki olyan gyönyörű háttereket alkotni?

Kezdésnek volt egy fehér akvarellpapírom, zöld akrillal telefröcskölve, valami más szándékom volt vele régebben, aztán csak lapult a többi papír között. Most elővettem, és egy gyertyadarabbal rajzoltam rá virágokat, leveleket (meg kell mondjam, nagyon nehéz fehér papírra fehér gyertyával rajzolni, mert fogalmam sincs, mit rajzolok, hova kerülnek a vonalak, csak úgy kábé megy a rajzolás). Aztán elővettem az anilinfestékemet (imádom az intenzív színei miatt!!!), és zölddel és lilával pingáltam a papírra (túlzásba is vittem a festést, akartam fehér foltokat is hagyni) na akkor láttam már hogy mit is rajzoltam tulajdonképpen. Fekete tollal körberajzoltam a virágokat, a bizonytalan fekete vonalak bal kézzel készültek ilyen girbegurbára. A betűket kartonból vágtam ki és festettem le lilára. A kép felragasztása után némi flitter és glitter került az oldalra. Kész, mutatom is:


És a részletek:



És az eredeti innen:

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett ez a háttér!!! Igazán szívemből szóltál a bevezetésben, nekem is nagyon tetszenek az ilyen oldalak, csak nem vagyok elég bátor. Tudnál ajánlani még pár ilyen blogot nekem. Előre is köszi.

    VálaszTörlés
  2. Szép lett az alap. Igazán tavaszias színek. Nekem tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Elájulok, milyen gyönyörű!!! És imádom ezeket a színeket!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! Lila és zöld, jó párosítás! Legjobban az tetszik, ahogyan a tortapapírt helyettesítetted a pillangóval lyukasztott papírral. Ügyi vagy!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz lett!!!Tele van szuper ötletekkel!

    VálaszTörlés
  6. Hu meg ha! Meg aztamindenit! Fenomenalis! Szavakat sem talalok...

    VálaszTörlés
  7. ez egy nagyon figyelemfelkeltő oldal... megragad és fogvatart és vissza kell még térj, hogy megnézhesd

    VálaszTörlés
  8. Kaptál tőlem egy díjat!:) Nézz be hozzám!

    VálaszTörlés