2011. március 22., kedd

Új blogcím és ATC-k

Amikor elkezdtem blogolni, hirtelen jobb nem jutott eszembe a korábbi blogcímemnél. Igazából sohasem tetszett, és már régóta meg akartam változtatni. Gyermekeim zenei ízlését megalapozva most megtaláltam a megfelelőt, amihez az alábbi, mostanában nagyon sokat hallgatott dal adta az inspirációt (köszönet érte, Kiss Tibi!). Mivel az akvarellfestést elég gyakran alkalmazom az oldalaimon, úgy gondoltam, illik is a cím. Szerintetek? Nektek tetszik? Még egy hátteret szeretnék hozzá csinálni.



És akkor leírom, melyek a lányom kedvencei jelenleg:
Kid Rock: Born Free
Szabó Balázs Band: Zaj
Rammstein: Ich tu dir weh
Ocho macho: El Mundo Fantastico
Quimby: Dr Jekyll és Mr Hyde
Magna Cum Laude: Vidéki sanzon

Szerintem alapozásnak nem rossz.

Kibővítem a délutáni bejegyzésemet. Csatlakoztam Rika kezdeményezéséhez, miszerint készítsünk ATC-ket (=Artist Trading Card) cserebere céljából. Tegnap el is készültek az első példányok. Mindegyik egyedi és megismételhetetlen, mert nem tudok kétszer ugyanolyat festeni, szóval mind nagyon értékesek :) A technika a szokásos: viasszal rajzoltam akvarellpapírra, majd anilinnel festettem. Sk textil-ill. filcvirágok kerültek még rá. Várom a szerencsés jelentkezőket, akiknek eljuttathatom őket.



7 megjegyzés:

  1. Csak vigyorgok! remek döntés! ;) A gyerek meg mi a fenét hallgathatna mást??? Magzatvízben már ezt kapta! :)))) DE viccet félre, a Quimbyre a különleges gyerekek fogékonyak! Nővéremék nem nagy Quimbysek csak olyan kocák de tényleg csak a rádiós számokat ismerték, de az akkor 4 és fél éves fiúk miatt kérni kellett tőlem egy kis válogatást a komolyabbakból... :))) Hiába no a jó zene bemegy a fogékony fülün! .)

    VálaszTörlés
  2. Nóri, nekem tetszik az új név, kíváncsian várom a bloghátteret is hozzá! Az ATC-d egyikére ugranék, de én még nem szántam rá magam arra, hogy készítsek és beszálljak a csereberére. Persze, választani nem tudok, mind2 gyönyörű:)))
    (Ezt a festést meg olyan jó lenne megtanulni Tőled, ha jönnél táborba- tényleg!)

    VálaszTörlés
  3. Ha Jovi nem tud donteni, akkor dontok en helyette :) En szeretnem a narancsos szinut. Imadommm. Es akkor meg is van a cserenk, ha jol gondolom :) Ugye az elsot nezted ki nalam? Amire azt irtad, hogy keresztrejtvenyes...

    VálaszTörlés
  4. Nóri! Eszméletlenül tetszenek a kártyáid! Ezzel kapcsolatban szeretnék valamit kérdeni. Hova írhatok neked? Edit

    VálaszTörlés
  5. En is siman adtam fel, hetfon. Amugy az a gyorsabb, mert azt nem kell allomasonkent regisztralni :)Orulok, hogy megkaptad, remelem "eloben" is tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Nóri! Ezt muszáj leírnom: A blogomon vmiért meghalt a követés (eltűntek az eddig követett oldalaim) ... ... mondom rákeresek a blogodra újra ... ... Hmmm mi is volt az új blog neve??? ... csak a tinta és a lazac ugrott be, de tudtam, hogy nem, nem ez az ... ... valószínűleg nem lazac, hanem vmi más ... :D :D :D Egyébként nagyon tetszik ez az új név.

    VálaszTörlés
  7. Szia Nori! Megkaptad az emaileket, amiket a scrap.hu-n keresztul kuldtem? Csak mert nem reagaltal meg egyikre sem :(
    puszi

    VálaszTörlés