2010. augusztus 3., kedd

Magyaros

Elkészült anyunak a kép. Ez mégiscsak jobban illik hozzá, mint a színes virágos, bár szerintem anyunak még így is színes, de a kedvenc színeiben (natur földszínek) még nem találtam filcet, így e mellett a kissé népies ihletésű mellett döntöttem. Elvittem, és nagyon tetszett neki, bár a varrásaim korántsem tökéletesek, nagyon egyenetlenek az öltéseim. Úgy szeretnék szépen varrni! Már régóta szeretnék egy varrógépet, olyan szépeket varrnék, ha tudnék! A scrap cuccaim amúgy is kisajátították a maradék helyeket a lakásban, még egy varrógépet nem tudnék hová tenni.



Fa keretben van, amit a hobbyboltban vettem. Általában ebbe a fa keretbe szoktam tenni a filc képeimet, és elég szűkös a kínálat, szerintem én vásárolom fel az összes keretet Szombathelyen. Tegnap is akartam venni, de kifogytak, szeptember közepéig nem is hoznak új árut. A húgom talán tud venni Pesten. Azért is jó lenne még a varrógép, mert akkor tudnék textilből varrni keretet is a képekhez.
Megfordult a fejemben nekem is, hogy indítok egy varrós blogot a filceimnek. Nem tudom, talán idővel megteszem. Húgom újabb három képet rendelt tőlem, szóval lenne mit feltöltenem oda is.

2 megjegyzés:

  1. Szuper ez a magyaros! Két filcképet szeretnék tőled "rendelni", az egyiket egy négyéves kisfiúnak, a másikat egy - a napokban megszülető - kislánynak. A kisfiú "munkamániás", imádja a munkagépeket és a szerszámokat; a pici lány előtt még ott a jövő, tehát a képen bármi "kislányos" téma lehet.

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon tetszik ez a magyaros... tényleg olyan magyaros... ügyes vagy...
    az én férjem azt szokta mondani, hogy mi tartjuk el a rövidárúboltot és a kreatív boltot (persze ez az üzletekről mond sokat, nem mirólunk), úgyhogy én is tudom mi az, hogy felvásárolni mindent

    VálaszTörlés