2010. augusztus 11., szerda

Irány a tenger!

Marciról már régóta tartogatom ezt a fotót. Most a kezembe akadt a régi, kinőtt csíkos nadrágja, és eszembe jutott ez a kép, úgyhogy megalkottam ezt a tengerészes, csíkos-kockás oldalt, megint franciás színekben. Tettem rá jó sok textilt: a már említett csíkos nadrág mellett a piros kockás egy ruhazsepi vagy mi (nem tudom, mert évekkel ezelőtt turiztam)darabja, a zászlócskák, zsákszalag, kockás szalagok (a kis kockásat Csutitól nyertem), a kép alatti kék számozott anyagminta, farkasfog, farmer csillag (gyerekruháról). Marci body-ján is kishajó és világítótorony áll, úgyhogy remélem valahogy felidézi a tengert az oldal. Nem tudom, mennyire, inkább csak a jégkrémes pálcikából és szalagból komponált zászló utal rá.


És egy közelebbi:


És még egy...
Már éppen elpakoltam volna a cuccaimat, amikor kedvem támadt egy újabb oldalhoz. Ezt csaptam össze gyorsan. Ahogy nézem, ez nem is én vagyok, túlságosan minimálra sikeredett, de azért tetszik. A betűket dekorgumiból vágtam ki, nem is sikerültek szépre, az újonnan vásárolt ragasztó rolleremben meg elszakadt a szalag, úgyhogy folyékony ragasztóval ragasztottam fel a betűket. Ami a legjobban tetszik, az a kép körüli lyukasztott kör. Egy sk virág is került a kép sarkába.

1 megjegyzés:

  1. Na ezentúl majd én is scrappes szemmel nézem a kidobásra ítélt ruhákat, hisz remek anyagokat lehet így megmenteni, köszi az ötletet!

    VálaszTörlés