2010. február 9., kedd

Valentin

Kicsit megcsúsztam a határidőkkel, de mindenképpen szerettem volna részt venni a kihívásokon, ezért összevontam, és beneveztem a Yabo és a Timcsoca&Izzie-féle kihívásra is.




Yaboéknál a Valentin volt a téma, kitétel pedig a "valami fehér, valami fekete, valami piros, és valami tépett" volt. Az én oldalamon a piros szív tépett.
Timcsoca 5. kihívásában verset kellett oldalba foglalni, és textilt kellett felhasználni. Én egy Pam Brown-idézetet választottam, és két ruhacímkét is tettem a képre, + sk filcvirágokat, szóval mindkét kihívásnak eleget tettem.
Témául pedig az elsőszülöttem első évét, és fontos mozzanatait örökítettem meg: az első mosoly, az első cumi, az első kanál gyümölcspép, az első fogacskák, az első kirándulás, az első lépések...

Felhasználtam: Lidlis kartonok, bársonypapír, gombok, strasszok, ruhacímkék, filcvirágok, sk inda, dekorgumi betűk sk, szíves pecsét sk



3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és olyan mozgalmas, vidám oldal! Hát mit mondjak Nóri Te is nehezíted a döntést!!! :)

    Köszönjük, hogy jelentkeztél a kihívásra! :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik ez a sok kicsi kép, különösen a két darabból összevarrt. A saját virágod szokás szerint nagyon szép lett. Ötletes az idézet alatt a piros alátét. Annyi nézegetnivaló van még rajta, tovább nem sorolom, mi tetszik még :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű oldal! Nagyon tetszik a fotók elrendezése, olyan nagyon édesek!!!:)Szépek a kiegészítők is!!:)

    Köszi, hogy részt vettél a kihíváson!:)

    VálaszTörlés