2010. február 23., kedd

Tavasz!!!

Megörültem Yabo kihívásának, mely a tavaszt próbálja előcsalogatni e havi témájával. A megadott instrukciók: valami csíkos, valami pöttyös, valami kockás és valami türkiz!
A múlt héten előhívattam néhány fotót, és amikor Dorkával együtt mentem a képekért, a fényképész hölgy megkérdezte: "- Apa készít ilyen szépeket?" "Nem-feleltem,-én!" Mondanom sem kell, jólesett a dícséret egy szakembertől. Az a kép is benne volt, amiből az alábbi oldal készült:



Háttérként egy fehér kartont választottam, aztán elővettem az akvarellkészletemet, és ecsettel telespricceltem az oldalt. A fotót sárga kartonra ragasztottam, alá Rayheres papír került, a kettőt Rayheres csíkos szalaggal választottam el. Kockás papírból vágtam ki a lepkéket, és lyukasztottam mellé néhány kisebb sárgát. A virágos miltonok szintén a Rayherből. A címet 3d kockákra ragasztottam. A fotó bal sarkában lévő virág régi beszerzés, származása ismeretlen. Varrtam is egy keveset az oldalon.

2 megjegyzés:

  1. Aztamindenit! Gyönyörű oldal! A fotó is és az egész hangulata magával ragadó és valóban nagyon cslogatja azt a tavaszt!!! :D Az akrilos fröcskölés szívem csücske, nyamm! :)

    Köszönjük, hogy részt veszel a kihíváson! :)

    VálaszTörlés
  2. olyan jó, hogy belelendültetek ebbe a tavaszcsalogatásba... az oldal gyönyörű, ötletes... nagyon jók a spriccelések...

    VálaszTörlés