2010. december 10., péntek

Három

Hát, most csúnyán rá kell hogy verjek a saját kezemre. Nem szép dolog a lopás, de amikor rátaláltam erre az oldalra valahol (mindig megígérem magamnak, hogy feljegyzem, hol találtam, de aztán mégsem teszem meg valamiért), megdobbant a szívem. ILYEN NEKEM IS KELL! És nem én lennék, ha nem csináltam volna meg én is a sajátomét. Mert annyira magaménak éreztem és annyira hozzám illőnek, hogy muszáj volt lekoppintanom. Szinte változtatás nélkül.
Marcinak nemrégiben volt a születésnapja, és ez a vidám, színes téma megfelelt az elképzelésemnek. Bár a fotó szeptemberben készült, Marci olyan huncutul pózol rajta, hogy úgy döntöttem, ez a kép lesz a kiindulópont. Nagyon tetszett az eredetin a körbevágott fotó, a varrás és a dudlik, a sok színes folt. Tudom, hasonlít nagyon, de mégis az enyém, egy kicsit mégsem ugyanaz.

Itt az én oldalam:

És itt az eredeti:

Hát, meg kell hogy állapítsam, az eredeti még mindig jobb.

2 megjegyzés:

  1. Ez nem egészen így van Nóri!Lifteltél egy oldalt amiben nagyon is benne vagy és nagyon jó lett! Az eredeti egy más fotóval készült nem lehet ugyanolyan! A Tiéd legalább olyan jó, ha nem jobb, csak a fotó minősége ami megtévesztő lehet!

    VálaszTörlés
  2. Játékos és friss, tetszenek a színek és a Marci nagyon cuki rajta.

    VálaszTörlés