2010. július 29., csütörtök

Távol Afrikától
Bizony, elég távol, de oroszlánokat és zsiráfokat azért láttunk tegnap a bécsi állatkertben. Csupán másfél órányi autóútra van tőlünk Bécs, közelebb mint Pest és majdnem annyira mint Veszprém. Nem véletlenül szeretjük, és idén már másodszor voltunk ott. (Shoppingolni ugyan nem voltunk, pedig néztem volna valami elegáns olasz cipőt:)...) Most az állatkertet vettük célba a gyerekekkel. Sajnos nem találtunk már ingyen parkolóhelyet, így óránként 3,70 euróért voltunk kénytelenek parkolni a schönbrunni kastély előtt. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, rengeteget gyalogoltak minden panasz nélkül, pedig igazán sokat mentünk. A gyerekek jöttek-mentek, alig tudtam fényképezni őket.
Nagyon tetszett nekik a fókaetetés, ahogy a gondozó halakat dobált a fókáknak, azok meg nagy csobbanással vetették magukat a "zsákmányra", lefröcskölve a közelben állókat. Az elefántok fürdetését, etetését is megnéztük. Marci elbűvölve figyelte a halakat, de leginkább a játszótéri markoló kötötte le a figyelmét.













Marci elfáradt a végére, apa vállán elszendergett. Hát, ilyen helyen én is álomba merülnék...

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Mi két évvel ezelőtt jártunk ott, hogy megnézzük a kis pandát és a kis jegesmedvéket; nagyon édesek voltak. Vicces volt, ahogyan a tömeg - nagy része meglett, felnőtt ember - minden kis mozdulatukra lelkesen felzúgott :o)
    (Az előző is én voltam, csak bénáztam, elnézést kérek!)

    VálaszTörlés
  3. de jó látni titeket... örülök, hogy örültök... és imádom a fényképeid és a filcképeid is :D
    puszi

    VálaszTörlés