2010. március 4., csütörtök

Elsőáldozó

Anyukám gyerekkori képét foglaltam oldalba. Gyönyörű, szinte művészi fotó, és ritkaságszámba megy anyutól hogy ennyire fotogén, mint ezen a gyerekkori képén, még göndör szőke fürtökkel.


Alapnak egy rayheres krémszínű kartont választottam, erre ragasztottam a rétegeket: BG és Winkler papírokat, szalagot, hangjegyes pauszt, tescos dekort, kenderszalagot. A virágokat selyempapírból és japán rizspapírból (a Bahiában vettem vagy 20 éve)készítettem, a közepükbe milton szúrtam és azzal rögzítettem őket. A virágok alá került egy régi merített papír darab, amit a barátnőm készített, de ennek is már van 20 éve. Ilyen kincseket őrizgetek, amelyek aztán méltó helyre kerülnek. Néhány gombot varrtam még díszítésnek, és gyöngytollal rajzoltam egy indát. A címet saját kezűleg rajzoltam és vágtam ki.
Majdnem az egész oldalt lifteltem, már nem tudom honnan.
És itt vannak a részletfotók:




Köszi hogy benéztél! Szép napot!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, tetszik ez a kopottas-régies színvilág. A Tesco-s cucc, a gyöngytoll, a zsákszalag, a gombok, a rózsa, a papír, mind-mind nagyon jó! A cím nagy meló lehetett, de megérte.
    (A Bahiában én fürdőruhát vettem ezer éve - na jó, csak húsz, de ezt még leírni is rossz, nem még belegondolni -, rózsaszín alapon zöld nagy pöttyöset, és ilyen érdekes volt, mert elölről egyrészenek nézett ki, hátulról kétrészesnek, és a derekán kellett megkötni.)

    VálaszTörlés