2010. március 28., vasárnap

7 dolog, amit érdemes/nem érdemes tudni rólam, mindenesetre jó játék

És köszönöm Teebolyának, hogy játékra hívott, és az ezzel járó díjat.
Szóval a 7 dolog rólam:

1. Művészeti Szakközépiskolába jártam, 2 évig Kaposvárra kerámia szakra (nem fejeztem be), majd átjöttem az akkor induló szombathelyi művészetibe, itt érettségiztem alkalmazott grafika szakon. Érettségi után a Soproni Egyetemre mentem, ahol csomagolástervezőkénz végeztem.

2. 9 éve dolgozom egy megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cégnél gyártmányfejlesztőként ill. műszaki előkészítőként, ahol a fő profilunk a hullámkartonból készült dobozok gyártása.

3. Meglehetősen szétszórt vagyok és gyakran cselekszem meggondolatlanul. Sokszor akaratlanul is megbántok embereket a kijelentéseimmel vagy ironikus humorommal. Nem vagyok tudatában, hogy sokan nem vevők az ironikus humorra, és aki nem ismer, az komolyan veszi és megsértődik.

4. Szeretek kirándulni, túrázni, hegyet mászni, de a túrázásban is leginkább a cél, a felfelé vezető út, a csúcs vonz, no meg nem árt ha egy kis minimális extrémitás is van a dologban.

5. Nem tudok úszni. Abszolút nincs tehetségem hozzá. Nincs jogsim, egyáltalán nem érdekel az autóvezetés, és a gyerekek érdekében nem is fogok megtanulni. Inkább ülök az anyósülésen és nézegetem a tájat...

6. Szeretem az angol focit, kedvencem a Liverpool.

7. Imádok fotózni.

A szabályok szerint 7 embernek tovább kell küldeni a díjat. Próbáltam olyanokat választani, akiknél még nem:
Marcsi
Verus
Csuti
Mónika
Izzie
Rika
Éva

Kíváncsi vagyok, mit írtok magatokról!

1 megjegyzés:

  1. jó volt elolvasni rólad ezeket a dolgokat, szerintem is lenne mit beszéljünk... és további kérdések várnak rád, ezúttal a könyvekről, olvasási szokásokról... kíváncsi vagyok a válaszaidra... nézz be hozzám, ha időd engedi

    VálaszTörlés