2012. július 25., szerda

Fehér és színes

Már régóta volt egy elképzelésem arról, hogy szeretnék egy monokróm scrapbook oldalt. A fejemben volt is egy kép, csak fehérrel, különböző textúrákkal, anyagokkal. Nagyon érdekesnek találtam. Ez lett belőle:


Majdnem tiszta fehér: a fehér és a fehér tört árnyalatai vannak csak jelen. Az anyagok, technikák pedig: tortacsipke, hullámkarton, horgolt  hópehely, domborítás, mintalyukasztás, festés, gyöngytoll.

És egy ezzel ellentétes, színekben tobzódó oldal:
Végre kaptam akvarellpapírt, és nekieshettem az anilinkészletemnek. Fehér zsírkrétával firkálgattam először a papírra, majd festettem, aztán jöhetett a chevron minta. Eredetileg két fotót szerettem volna az oldalra. Csináltam is mindegyik fotó köré egy firkált keretet. Végül az egyik fotót félredobtam, a keret maradt. Még néhány fecni került rá a maradékos dobozból, ami úgy látszik, sosem akar kifogyni...

Little artist
Részletfotók:

3 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép az első!

    VálaszTörlés
  2. Én a színesért vagyok teljesen oda meg vissza!!! (maradékos dobozom nekem is van :) semmit nem szabad kidobni :)

    VálaszTörlés
  3. Az első nagyon szép és finom, és nagyon tetszik, de a második !! Nálam is az a nyerő!! (De hát én is csak ilyen "színes-oldalas" vagyok). Imádom a virágot az ecsetekkel, szuper a firkálgatás, és nagyon jó öltet volt, hogy a második fotónál csak a keretet hagytad meg. Imádnivaló színkavalkád !

    VálaszTörlés