2012. január 18., szerda

Jelentkezés

Olyan régen írtam már blogbejegyzést, hogy most keresem a szavakat. Úgy érzem, valamiféle magyarázatot kell adnom a távollétemre, csökkenő aktivitásomra a blogolás, kommentelés terén. Amit továbbra sem szeretnék feladni, mert imádom olvasgatni blogtársaim beszámolóit és nézegetni kreativitásotok gyümölcseit, és sóhajtozni, hogy de jó lenne ha ezt én is tudnám, de szeretném én is megtanulni... és most abban a fázisban vagyok, hogy úgy érzem, nagyon kevés az, amit én tudok, fejlődnöm kellene, tanulnom, új dolgokat kipróbálni, amit blogolvasással ugye nem lehet... Eddig inspirálódtam, sóhajtoztam, de most ideje lenne tenni valamit a cél érdekében. Úgyhogy az energiámat és időmet most főleg az alkotómunkában való elmélyülésre fordítom, és kevesebb időt töltök a számítógép előtt. Így van jól.

És mivel telnek a napjaim?
Egy időben az ékszerkészítés foglalkoztatott, amíg nem dolgoztam, néhányszor el tudtam járni gyöngyfűző tanfolyamra elsajátítani az alapokat. Most újra elővettem a gyöngyeimet, és lelkesen hajlítgatom a drótot, fűzöm a gyöngyöket. Mindehhez a kedvet egy könyv hozta meg, amit még az ünnepek előtt vásároltam magamnak. A Scolar Design kiadásában jelent meg, ajánlani tudom mindenkinek nemcsak ezt, hanem a sorozat többi részét is.


Egy fülbevaló-nyaklánc szettel kezdtem el komolyabban foglalkozni a dologgal. Itt a báli szezon, és bár nagyon nem az én világom, úgy tűnik, idén mégsem kerülhetem el a bálozást. Ruhám már van, és most már elegáns, saját készítésű ékszer szettem is:


A páros számú függő még az én technikai sutaságom, de nem baj, nekem így is tetszik, és büszkén fogom viselni. Fura kimondani, de már alig várom a bált, hogy viselhessem. Nektek tetszik?

Szép napot nektek!

1 megjegyzés:

  1. Húúú !! Nekem nagyon tetszik ! A színkombináció is nagyon bejön. Szerintem gyönyörű lett !!

    VálaszTörlés