2011. október 14., péntek

Újrahasznosítás vintage beütéssel

Ha az ember nyitott szemmel jár az utcán, és olyan szerencsés, hogy állványozókba botlik, akik fenyő deszkákat fűrészelnek, és mellettük néhány lesett, "semmire nem jó" hulladék deszka hever, akkor ne habozzon megragadni ezeket a fadarabokat, mert akár ilyen dekoráció is készülhet belőle némi akrilfestékkel feltuningolva, és díszítheti a bejáratot (nálunk az előszoba falát):

És ha már az újrafestésnél tartunk, akkor egy hobbiboltos fadoboz átalakulásának eredményét is bemutatom. Eredetileg Dorkának szántam, ezért rózsaszínre festettem évekkel ezelőtt, és decoupage-zsal akartam díszíteni. Most meguntam, hogy csupaszon, befejezetlenül áll, és egészen más stílusban festettem át. Nagyon tetszik ez a country kék szín. A feliratot kézzel rajzoltam meg ceruzával, aztán kifestettem.



És még egy újrahasznosítós projekt!
Na, vajon mi lett ezekből a színes építőkockákból?

Tadammm!!:
Karácsonyi dekoráció!



(Az itt feltüntetett munkáimban mind sk rajzoltam és festettem a betűket.)

4 megjegyzés:

  1. Úgy könnyű annak, aki ilyen betűket szabad kézzel rajzol!!:)) Nagyon szupi minden!! Na ezért nem dobok ki semmit sem. Ilyen építőkockáim is vannak valahol! Jó ötletet adtál!

    VálaszTörlés
  2. De jók lettek! Az építőkockás a kedvencem!

    VálaszTörlés
  3. Hmmm, micsi ötletek!!!! Mazsolázok belőlük, bár még az építőkockák használatban vannak, de már biztos tudom, mik lesznek belőlük! Köszi!

    VálaszTörlés