2011. április 20., szerda

Esküvő

Márciusban volt a húgom esküvője. A múlt héten végre megkaptam a profi fotós által készített képeket, most közzéteszek párat.
A húgom szerette volna, ha Dorka lesz a koszorúslány, és én sem ellenkeztem. Dorka már nagyon várta az esküvő napját, kérdezgette, hogy még mennyit kell aludni... még 30-at... 28-at... 17-et... Nem akartam koszorúslányruhára vagyonokat költeni, így kínaiban szereztem be a rózsaszín ruhát és a cipőt is, csak a fehér csipkés hosszú ujjú felsőt vettem gyerekruhaboltban. A hajpántot is én csináltam, szintén kínai virágcsokrokból. Szerintem nagyon édes volt benne. Marcinak egy fehér ingecskét vettem piros csíkos nyakkendővel, zabálnivaló volt benne. Mikor odaértünk a házasságkötő terembe és megérkezett a menyasszony és a vőlegény is, a gyerekeim nem bírtak elszakadni tőlük. Így alakult, hogy nem egy, hanem két koszorúslány is volt az esküvőn... vagyis az egyik fiú: az én gyerekeim! Dorka vitte a gyűrűpárnát, Marci pedig egy virágcsokrot. Sírtam az esküvőn, de nem azért, mert a húgom végre férjhez ment, hanem mert olyan büszke és boldog voltam, ha a gyerekeimre néztem!





6 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek! Tényleg büszke lehetsz rájuk!

    VálaszTörlés
  2. A fekete -fehér fotók nagyon tetszenek! Nagyon csinik voltak a gyerekek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyesek! Szép lett a hajpánt is!

    VálaszTörlés
  4. Jöttem koszorúslány ruhát kukkolni, köszi az ötletet. Nagyon helyesek a gyerekeid! Egy kérés: átírnád a blogom nevét az újra? Köszi.

    VálaszTörlés
  5. Na végre :) Tündériek a gyerkőcök! A koszorúslányruhának is csipke az ujja, mint a menyasszonyé, nagyon szééép! A hajpánt is telitalálat.

    VálaszTörlés
  6. Valóban büszke lehetsz, édesek a gyerekeid!!!!

    VálaszTörlés