2011. február 21., hétfő

Azonosulás

Farsang táján megpróbálunk másvalakinek látszani, főleg az álarcosbálokon, és örülünk, ha nem ismernek fel bennünket jól kitalált jelmezünkben. A scrap.hu mint a régi szép időkben kihívásának jelenlegi kiírása is éppen ez: bújjunk valaki más bőrébe, és jellegzetes stílusjegyeinek felhasználásával alkossunk egy farsangi oldalt. Kimondottan farsangos képet nem találtam megfelelő minőségben, remélem, azért elfogadja majd a zsűri az oldalamat.

Andit választottam, és úgy érzem, sikerült azonosulnom vele. Nemcsak témaválasztásában, természetközeliségében, hanem színeiben, technikákban, anyaghasználatban is. Személyes kedvenceim a dekorgumiból kivágott és pecsételt repülő madarak, és a filc madarak, amiket nem is könnyű elkészíteni, még ilyen kevésbé szép kivitelezésben sem, szóval minden elismerésem Andinak értük.
Andi rengeteg saját készítésű díszt használ az oldalain, minden apró kis elem a kézügyességét, kreativitását dícséri. Jó móka volt az ő bőrébe bújni. "Teljes hasonulás"- ez a nyelvtani fogalom jutott eszembe. Andi akár el is ismerhetné sajátjának...2 megjegyzés:

 1. Nóri, imádom az oldalad... és milyen hamar meglettél vele... és külön megtiszteltetés, hogy engem választottál... nagyon elszorult a torkom és folytogat a sirás is... pedig ezek nagyon ritkán adódnak meg nekem (mármint a könnyek)... hiába a kőszivem, ahogy a bátyám mondja...
  és a filcmadaraid zseniálisak... az oldalad is... most gyorsan hazamegyek, mert még suliból irok, de igyekeznek kell, mert a kölökök mind betegek... és jó alaposan még egyszer megvergászom...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jók a dekorgumiból kivágott madaras pecsétek.Ügyes vagy.Na nekem ilyenhez nincs energiám :) Az oldal pedig nagyon jó, tetszik, ahogy a fát megcsináltad.

  Köszönöm,hogy jelentkeztél nálam a P.I.F. játékra.Nagyon örültem neki.

  Izzie

  VálaszTörlés