2011. szeptember 26., hétfő

Becsavarodtam

Csak tekergetek mostanában mindenféle anyagot, és néha egészen jó dolgok is kisülnek belőle.
Így született meg a Nautilus-ra keresztelt bőr fülbevaló-gyűrű szettem, és tényleg órák kérdése, hogy láthassátok a Meskán is.

A gyűrű:

És a fülbevaló:


Elkapott a póló-recycling-láz, a legújabb kedvencem ez a hajpánt:


Dorka széltében kinyúlott, hosszában összement pólóit vagdostam szét. A kedvencem a virág: a pólók fodros szélét levágtam és feltekertem, és ilyen cuki virág lett belőle.

2011. szeptember 20., kedd

Türelem

Az történt, hogy a múltkor, amikor bekapcsoltam a számítógépet, furcsa, égett szagot éreztem a gép felől. Azonnal megnyomtam a piros gombot, hogy ne legyen áram alatt a készülék. Most várjuk a szerelőt, remélem, nincs komoly baj. De sajnos emiatt több dologról le kell mondanom, illetve el kell halasztanom a boltom megnyitását is. Egy kicsit tudok a munkahelyemen is belekukkantani az újdonságokba a blogélet terén, de többet nem, ezért elnézést és kis türelmet kérek tőletek. Remélem hamarosan elhárul a probléma és beszámolhatok újabb kreálmányaimról is.

2011. szeptember 8., csütörtök

Készülőben...

Egy nagyszabású album van készülőben. Egy kedves ismerősöm szüleinek készül egy unoka-mutogatós album karácsonyra. 30 x 30-as oldalak. Hoztam néhány részletet mutatóba. Remélem, minél előbb mutathatom a teljes albumot.