2009. november 18., szerda

Boldog Karácsonyt!



A Friday Sketchers heti vázlatára készült karácsonyi képeslapom. A hóembert a Verve Stamps oldalán láttam, és saját kezűleg készítettem el. Különböző körökez vágtam ki, tintáztam, és egymásra ragasztottam. A sapkáját barna csillámporral szórtam meg, a végére került egy pompom is. 3D ragasztóval egy dombornyomott papírra tettem, amit köszönök Marcsinak, és a hópelyheket is. A hópelyhekbe kicsi strasszokat ragasztottam. Még egy darabka óarany organzaszalag került a sarokba, közepébe virágos flittert varrtam.

2009. november 12., csütörtök

Kihívás
Timcsoca 5. kihívására készítettem ezt az oldalt az első szombathelyi scrap-talin Veruséknál.


Először nem is ezt a képet akartam választani, de mivel nem érkeztek meg a rendelt papírjaim, emellett döntöttem. Egy szürke kartont választottam háttérnek, Dorka pulcsijához éppen passzolt a lila csíkos papír, a falevelekhez meg ez a szép BG papír. Marcsi lila glimmer mistjéből fújtam egy kicsit a kartonra, és Verus SBK virágaiból tettem párat az oldalra. Csak itthon fejeztem be. Sokat gondolkodtam, mi legyen a szöveg, aztán hétfőn reggel gyorsan elmentem a könyvesboltba, és kiírtam az értelmező kéziszótárból ezt a pár sort, ami szerintem éppen illik ide. Kipróbáltam az új gyöngytollamat is, egy indát rajzoltam a sarokba.

2009. november 10., kedd

Boldog szülinapot, Linsey!


Linsey-nek készítettem ezt a képeslapot a születésnapjára. Nagyon szeretem Damó István gyerekkönyvekbe készített gyönyörű akvarelljeit. Most egy sünit választottam az egyik könyvből, ceruzával megrajzoltam, aztán akvarellel kifestettem. Háttérnek ezt a gyönyörű BG papírt választottam, hozzá világoslila kiegészítőket: maradék kockás papírt, flittert, szaténszalagot.
Boldog születésnapot, Linsey!
1. szombathelyi scrap-tali

Szombaton megtartottuk az első szombathelyi scrap-talit Veruséknál.
Az ismerkedés után hamar szemügyre vettük egymás scrap-es cuccait, aztán nekiálltunk végre a közös alkotásnak. Két vázlat alapján dolgoztunk, de Timi pl. a saját elképzelését álmodta papírra. Egyébként ő dolgozott a legtöbbet közülünk, lelkesen próbálta ki az új dolgokat. Marcsi glimmer mist-je is nagy sikert aratott, mindannyian fújtunk egy kicsit az oldalunkra. Este 7 után persze egy mielőbbi scrap-tali reményében váltunk el egymástól, remélve, hogy akkor majd nem lesz ilyen hiányos a csapat, és Katica is csatlakozik hozzánk.