2009. október 25., vasárnap

Blog candy Linseytől

Linsey-nek novemberben lesz a születésnapja, ebből az alkalomból ajándékesővel várja a látogatókat. Persze, csak egy lehet szerencsés... Jó lenne, ha én lennék a kiválasztott. Már csak azért is ,mert Marcinak éppen a sorsolás napján lesz a 2. szülinapja! Jó lenne, ha ezen a napon nemcsak ő, hanem én is kapnék ajándékot!

2009. október 23., péntek

Get well soon!
Ismét egy Simon-kihívás.
Volt egy szép csészés szalvétám, rádecoupage-oltam egy fehér kartonra. A többi anyag Basic Grey maradék papírok, csipke, hímzőfonal. A teáscsésze mellől úgy hiányzott valami, ezért kitaláltam ezt a kekszet: vastagabb kartonból mintavágó ollóval kivágtam, aztán okkerszínűre festettem, és halványan tintáztam.

2009. október 19., hétfő






















Timcsoca kihívására készítettem ezt az oldalt, témája az ősz volt, és levélnek mindenképpen szerepelnie kellett rajta. Már korábban elterveztem, hogy hullámkartonra fogok dolgozni, amit festek-tépek. A fotó adott volt, még tavaly fényképeztem a Kresz-parkban, és egy képkeretben állva díszítette a nappalinkat, és most végre megtaláltam hozzá a megfelelő körítést. Kapóra jött az éjszakai vihar is: próbáltam a szelet is megjeleníteni az oldalon: a fotó és a háttérpapír szélét is felkunkorítottam, mintha csak a szél tépázta volna meg. A fotót is rögzítettem a biztonság kedvéért iratkapoccsal, és nehezéknek fából készült szögletes gyöngyöket ragasztottam rá. Nyomdáztam még egy sor falevelet színes papírokra, kivágtam, gyűrtem, krétáztam a szélét, és egy kupacba hordtam össze a fotó mellett. Az ősz hangulatához kívánkozott még egy boros parafadugó is az oldalra. Felhasználtam még fagombokat, rafiát, nyírfa-csillagot, régi újságpapírt, és egy kis pávatollat.