2012. április 23., hétfő

Ismét bőr

Kedves munkatársam segítségével most mutatok nektek egy fülbevalóból és nyakláncból álló bőr ékszerszettet. Kábé egy hónapja csináltam, azóta már több színben is elkészítettem. Kétségkívűl a fekete a legmutatósabb. A bőrcsíkokat szalagvégekkel rögzítettem, a nyaklánc esetében pedig egy vastagabb láncra erősítettem a végeket. Magamnak is csináltam, és nagyon szeretem viselni. Nektek tetszik?

2012. április 22., vasárnap

Botanikus kert, Sopron


Tegnap szülinapra voltunk hivatalosak egykori egyetemi éveink színhelyére, Sopronba. Úgy adódott, hogy ott is aludtunk. A borongós szombat délután után reggel ragyogó napsütésre ébredtünk. Kihasználtuk a szépnek ígérkező időt, és az egyetemi botanikus kertben tettünk egy sétát. Annak idején gyakran választottuk a tanulás színhelyévé a nyári vizsgaidőszakban a szép parkot. Most valahogy olyan gondozatlannak tűnt... Kipróbáltam az új gépemet és kattintom párat:


(Utólag jól döntöttünk, hogy a délelőttöt választottuk a kert meglátogatására. Déltájban ugyanis beborult, és szakadatlanul ömleni kezdett az eső.)

2012. április 15., vasárnap

Szülinapomra

Az ajándékom és én:

2012. április 5., csütörtök

Boldog nyusziünnepet!


Ez a három, pihe-puha polárnyuszi már alig várja, hogy szerető gazdija rátaláljon és magához ölelje.
Mindenkinek kellemes, tavaszillatú húsvétolást kívánok!